Om mig

Om mig:

Hej! Jeg hedder Majbritt Saust, er 57 år, uddannet sosu-assistent, og en hel masse andet, men sundhedsuddannelsen er et perfekt match til det, jeg nu er i gang med. I mange år har jeg dyrket mensendieck, pilates og callanetics fordi jeg havde det godt med de stille og rolige øvelser, hvor effekten alligevel var tydelig.

På et tidspunkt ville jeg afprøve yogaens verden og startede hos en meget dygtig Hatha-lærer, og det var ligesom at komme hjem. Foreningen af øvelser og åndedræt var en meget givende oplevelse, som jeg ikke kunne slippe igen, og oplevelsen af at gøre noget så godt for sin krop, som at trække vejret ordentligt, den er jeg blevet afhængig af. Begejstringen for Hatha-yoga har jeg stadig, det er en livslang fascination, som jeg gerne vil dele og formidle til andre.

I 2013 startede jeg på Dansk Yoga Uddannelse, en grundig lærer uddannelse med mere end 800 timers teori(anatomi) og praktik som sætter fokus på at ALLE skal kunne dyrke yoga og kunne føle glæden ved fordybelse i kroppen og åndedrættet. Hos DY er der plads til ALLE, om du er ny eller øvet, har knas med ryggen eller knæene, så bliver undervisningen tilpasset, så alle kan være med. Der bruges hjælpemidler, små-øvelser, for-øvelser og variationer, så ligegyldigt hvilke øvelser programmet indeholder, vil alle kunne deltage.

Alle timer indledes med opvarmning og afsluttes med en dejlig afspænding. Øvelserne i programmerne vil være klassiske Hatha-øvelser, som er sammensat varieret og med små-øvelser og åndedrætsøvelser ind imellem. Jeg vil arbejde med hele kroppen i hver time, så du går fra undervisningen med en oplevelse af, at velværet breder sig i din krop.

i foråret 2021 har jeg uddannet mig til MediYogainstruktør, en uddannelse på 120 timer. Her arbejder man mere terapeutisk med yogaen. Jeg håber at kunne undervise mange elever i denne dybdegående mentale form af yogaen.