Info

Maj 2018:

Sæsonen er slut for i år og jeg bevæger mig mod mit sommerjob hos Roskilde Kommune. Jeg slipper min yoga undervisning for et par måneder, men hen hen over sommeren fylder den alligevel både i krop og sind. Endnu en gang går turen til Lesbos for at finde ro og inspiration til både egen praksis og til ny undervisning. Denne gang er det med Sisse Sigumfelt fra Blå Himmel Yoga i København. Jeg skal besøge et skønt retreat lige uden for Molyvos og her vil der være yoga og meditation 2 gange om dagen.

Året har ellers budt på efteruddannelse hos dygtige yoga lærere i Vejle, forskellige spændende workshops hvor indgangsvinklen til yoga er blevet udfordret, så min undervisning kan vedblive at være fornyende både for elever og jeg selv.

Næste sæson byder på flere små hold, hvor du vil kunne deltage det antal gange, som du har brug for. Undervisningen skal være fleksibel for dig der måske er sygemeldt med stress i en kortere eller længere periode, og på de små hold vil du kunne finde mindfull inspireret yoga som kan bringe ro i krop og sind.

Jeg glæder mig til at se DIG på et af holdene, og husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal vælge.

Jeg ønsker dig en rigtig god sommer🌞

 

April 2017:

Det er sidste dag i april måned, og det har virkelig været aprilsvejr. I dag skinner solen, temperaturen sniger sig op på et 2-cifret tal, og alting grønnes. Nattefrosten slipper snart sit tag, så vi igen kan fylde krukker i haven op med fine blomster og glædes over dem hele sommeren.

Jeg slipper også snart sæsonen for i år. Det har været en lang og givende sæson, med undervisning af dejlige elever, hvor jeg igen og igen har mødt varme og interesse for yogaens væsen, som giver mig lyst til at fortsætte. Min indre krukke skal også fyldes op, ikke med blomster, men med ny inspiration og viden. Hen over sommeren fordyber jeg mig i åndedrættet og modtager undervisning som gør mig i stand til at formidle det videre til DIG, når vi ses til september igen.

Sommeren bringer mig også på en uges yogaferie i det græske, hvor Kirsten Slots fra Kreativ Yoga, står for inspirerende yoga og meditation. Og så skal jeg arbejde med rehabilitering i Roskilde Kommune, så jeg vedligeholder min sosu-uddannelse, og måske også der får lov til både at give viden videre,og lære af mine dygtige kolleger og alle borgerne.

Jeg glæder mig til næste sæson, hvor jeg bl.a. starter et hold med yoga for mænd, så hvis du kender en modig mand, er det måske noget for ham? Der kommer også flere hold med blid hatha, og med hensyn, og som altid er du velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket hold der passer til dig.

Rigtig god sommer til dig.

Maj 2016:

I denne sæson har jeg arbejdet med mange forskellige elever. Bl. a. har jeg undervist unge mennesker med ADHD som har haft god gavn af at lære yoga og fordybelse/koncentration. Det er et område som jeg gerne arbejder videre med, så har du brug for undervisning af en gruppe elever med denne problematik, så er du velkommen til at kontakte mig.

I skrivende stund er sæsonen slut hos aftenskolerne, jeg har dog stadig undervisning om fredagen hos specialhøjskolen og RIK. Det er dejligt at få lov til at kombinere undervisning og fast job som en blid afslutning på en skøn sæson, hvor jeg har mødt så mange søde elever.

Hen over sommeren arbejder jeg indenfor sundhedsvæsenet, deltager på forskellige workshops og kurser, hvor jeg samler ny inspiration som jeg kan forkæle DIG med. Jeg holder også lidt ferie, men du er altid velkommen til at kontakte mig via mail eller tlf, hvis du har spørgsmål om yoga.

Ses vi? Det håber jeg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *